Sdružení českých zkušeben a laboratoří


Ingersoll-Rand Technologies s. r. o.

Číslo zkušebny: 090
Adresa
č.p. 292, 280 02 Ovčáry
 
63989069
Telefon
257 109 111
Kontaktní osoba
Ing. Petr Vávra, Ph.D.
Fax
 
Mobil
 
www
etcprg.cz
email
vavra@etcprg.cz
Zaměření činnosti
Rozvoj nových zkušebních metod, provoz zkušebních laboratoří zaměřených na měření chladicích a topných výkonů, zkoušky kompresorů, zkoušky zařízení a komponent při extrémních teplotních podmínkách, vibrační a hlukové měření a expertízy.

 

Těmito tlačítky podpoříte a doporučíte naše stránky ostatním uživatelům internetu. Děkujeme.

-->
Vyhledat na webu
Stiskni pro hledání

Sdružení českých zkušeben a laboratoří, z.s.

třída Tomáše Bati 299, Louky, 763 02 Zlín
IČ: 60783214
Tel.: 577 601 371
E-mail: sczl(at)volny.cz

 
Podzimní konference Novinky ve zkušebnictví 2019

Zveme Vás na podzimní konferenci Novinky ve zkušebnictví, která se bude konat 25. -27. 9. 2019 v Luhačovicích. Podrobnosti získáte na sekretariátu SČZL. Přihlášky prosím zasílejte na adresu sczl@volny.cz

Výroční Konference SČZL 2019

Zveme vás na Výroční konferenci SČZL, která se uskuteční dne 19.6. 2019 v hotelu Fabrika v Humpolci.

noví členové SČZL

SČZL přijala v prosinci roku 2018 3 nové členy. Jedná se o tyto zkušebny: 097 VS Bánská Technická univerzita Ostrava, Zkušební laboratoř SIMD, Ostrava 098 Kovárna VIVA a. s., Zlín 099 SELLIER&BELLOT ,a. s., Vlašim

Workshop - aktuality v oblasti akreditace a GDPR v praxi - odkaz na přednášky

Dne 25.10.2018 se od 10 hodin konal na hotelu Octárna v Kroměříži workshop věnovaný tématům " aktuality v oblasti akreditace " a " GDPR v praxi ". Prezident SČZL pan RNDr. Radomír Čevelík touto cestou uděluje pochvalu přednášejícím za přínosné prezentace a děkuje všem členům za jejich účast. V sekci " Dokumenty ke stažení " naleznete přednášky z tohoto workshopu.

Archiv novinek

 

Webdesign studio TAOX je také autorem webůwebdesign marketing

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám můžeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více o cookies Rozumím