Sdružení českých zkušeben a laboratoří


SYNPO, a. s. oddělení hodnocení a zkoušení

Číslo zkušebny: 034 Číslo akreditace: 1105.2
Adresa
Pardubice - Zelené Předměstí, S. K. Neumanna 1316, PSČ 53207
 
46504711
Telefon
466 067 159
Kontaktní osoba
Ing. Vladimír Špaček, CSc.
Fax
466 067 260
Mobil
605 734 823
www
synpo.cz
email
vladimir.spacek@synpo.cz
Zaměření činnosti
Mechanické, termomechanické, elektrické, reologické, korozní, urychlené povětrnostní, klimatické a aplikační zkoušky syntetických polymerních materiálů a výrobků na jejich bázi pro oblast vývoje a výroby nátěrových hmot a jejich aplikace, stavební chemie, stavebních výrobků jako jsou pryskyřice, lepidla, tmely, pěny. Dále také zkoušky systémů protikorozní ochrany (PKO) konstrukcí včetně ocelových konstrukcí pro pozemní komunikace dle TKP 19.B.

 

Těmito tlačítky podpoříte a doporučíte naše stránky ostatním uživatelům internetu. Děkujeme.

-->
Vyhledat na webu
Stiskni pro hledání

Sdružení českých zkušeben a laboratoří, z.s.

třída Tomáše Bati 299, Louky, 763 02 Zlín
IČ: 60783214
Tel.: +420 732 985 911
E-mail: sczl(at)volny.cz

 
Hlasování Per rolam

Vážení členové SČZL, na Vaše e-mailové adresy Vám byly odeslány dokumenty Konference SČZL. Vyplněný hlasovací lístek prosím odešlete nejpozději do 15.11.2020. Děkujeme.

Registrace k účasti na MPZ/ZZ

Vážení kolegové, přihlaste se prosím k účasti na MPZ/ZZ - Zkoušky Stanovení hloubky cementace dle normy ČSN EE ISO 2639, která bude probíhat při přihlášení dostatečného počtu zájemců. Vzorky válcového tvaru o rozměrech: průměr 2,5 cm, šířka 1,5 cm.

Podzimní konference Novinky ve zkušebnictví 2019

Zveme Vás na podzimní konferenci Novinky ve zkušebnictví, která se bude konat 25. -27. 9. 2019 v Luhačovicích. Podrobnosti získáte na sekretariátu SČZL. Přihlášky prosím zasílejte na adresu sczl@volny.cz

Archiv novinek

 

Webdesign studio TAOX je také autorem webůwebdesign marketing

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám můžeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více o cookies Rozumím