Sdružení českých zkušeben a laboratoří


ČR - Ministerstvo obrany Základna neopravovaného materiálu

Číslo zkušebny: 053 Číslo akreditace: 1401
Adresa
Štefánikova 53
602 00 Brno
 
60162694
Telefon
973 443 520
Kontaktní osoba
Ing. Jitka Navrátilová
Fax
973 442 169
Mobil
723 262 254
www
zkl.cz
email
navratilova.jitka@centrum.cz
Zaměření činnosti
Mechanicko-fyzikální a chemické zkoušky textilních a kožedělných výrobků a jejich základních materiálů, srovnávání parametrů užitných vlastností vyvíjených a nabídkových materiálů a výrobků a ověřování objektivity garantovaných provozních životností a skladovatelnosti pro vlastní potřebu, v rámci veřejných zakázek v resortu MO a přejímkách od dodavatelů.

 

Těmito tlačítky podpoříte a doporučíte naše stránky ostatním uživatelům internetu. Děkujeme.

-->
Vyhledat na webu
Stiskni pro hledání

Sdružení českých zkušeben a laboratoří, z.s.

třída Tomáše Bati 299, Louky, 763 02 Zlín
IČ: 60783214
Tel.: 577 601 371
E-mail: sczl(at)volny.cz

 
Workshop - aktuality v oblasti akreditace a GDPR v praxi - odkaz na přednášky

Dne 25.10.2018 se od 10 hodin konal na hotelu Octárna v Kroměříži workshop věnovaný tématům " aktuality v oblasti akreditace " a " GDPR v praxi ". Prezident SČZL pan RNDr. Radomír Čevelík touto cestou uděluje pochvalu přednášejícím za přínosné prezentace a děkuje všem členům za jejich účast. V sekci " Dokumenty ke stažení " naleznete přednášky z tohoto workshopu.

EUROLAB-CZ 2018 - PROGRAMOVÝ DOKUMENT

Dobrý den. V sekci ke stažení je k dispozici programový dokument EUROLAB-CZ 2018.

Ing. Ivan Fürbacher CSc.

Sdělujeme smutnou zprávu, že nás opustil pan Ing. Ivan Fürbacher CSc.

Přihláška k účasti na MPZ/ZZ 7/2018

Vážení kolegové, přihlaste se prosím k účasti na MPZ/ZZ 7/2018 Zkoušky tahem za pokojové teploty, která bude probíhat od února 2018. Materiál slitina AL. Podrobnosti na sczl@volny.cz

Archiv novinek

 

Webdesign studio TAOX je také autorem webůwebdesign marketing

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám můžeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více o cookies Rozumím