Sdružení českých zkušeben a laboratoří


I.B.C. PRAHA spol. s r.o.

Číslo zkušebny: 032
Adresa
Karlštejnská 9
252 25 Jinočany
 
48948471
Telefon
251 006 450
Kontaktní osoba
Ing. Jarmila Pouchová
Fax
251 006 222
Mobil
777 314 535
www
 ibcpraha.cz
email
jarmila.pouchova@ibcpraha.cz
Zaměření činnosti
Zkoušení a odborné posouzení armatur, tlakových nádob ve smyslu NV 26/2003 Sb. (směrnice 97/23 ES) určených pro klasickou energetiku, pro těžké průmyslové provozy s náročnými provozními podmínkami, pro technologie zpracování plynu a ropy a armatur dle předpisů pro jadernou energetiku. Zkoušení a ověřování záruk jakosti, životnosti a spolehlivosti nedestruktivními zkouškami. Typové zkoušky požární odolnosti armatur dle norem API 607 a API 6F. Posouzení shody výrobků s normami zajišťuje TUV SUD Czech s. r. o.

 

Těmito tlačítky podpoříte a doporučíte naše stránky ostatním uživatelům internetu. Děkujeme.

-->
Vyhledat na webu
Stiskni pro hledání

Sdružení českých zkušeben a laboratoří, z.s.

třída Tomáše Bati 299, Louky, 763 02 Zlín
IČ: 60783214
Tel.: +420 732 985 911
E-mail: sczl(at)volny.cz

 
Hlasování Per rolam

Vážení členové SČZL, na Vaše e-mailové adresy Vám byly odeslány dokumenty Konference SČZL. Vyplněný hlasovací lístek prosím odešlete nejpozději do 15.11.2020. Děkujeme.

Registrace k účasti na MPZ/ZZ

Vážení kolegové, přihlaste se prosím k účasti na MPZ/ZZ - Zkoušky Stanovení hloubky cementace dle normy ČSN EE ISO 2639, která bude probíhat při přihlášení dostatečného počtu zájemců. Vzorky válcového tvaru o rozměrech: průměr 2,5 cm, šířka 1,5 cm.

Podzimní konference Novinky ve zkušebnictví 2019

Zveme Vás na podzimní konferenci Novinky ve zkušebnictví, která se bude konat 25. -27. 9. 2019 v Luhačovicích. Podrobnosti získáte na sekretariátu SČZL. Přihlášky prosím zasílejte na adresu sczl@volny.cz

Archiv novinek

 

Webdesign studio TAOX je také autorem webůwebdesign marketing

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám můžeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více o cookies Rozumím