Sdružení českých zkušeben a laboratoří


ÚJV Řež a.s., divize integrity technického inženýringu

Číslo zkušebny: 065 Číslo akreditace: 1093
Adresa
Hlavní 130, Řež, 250 68 Husinec
 
46356088
Telefon
266 173 276, 306
Kontaktní osoba
Ing. Radim Kopřiva
Mgr. Petr Brabec
Dr. Vít Plaček
Fax
266 173 531
Mobil
 
www
ujv.cz
email
kor@ujv.cz
bra@ujv.cz
pla@ujv.cz
Zaměření činnosti
Zkoušky statické a dynamické lomové houževnatosti, rázem v ohybu, tahem, smluvní meze pružnosti, ohybem, únavy, tvrdosti, punch testy. Zkoušky korozně mechanické, obecné koroze, těsnění, mikrotvrdosti, lokální mikroanalýza a optická emisní spektrometrie. Stanovení fyzikálně-chemických, mechanických, termodynamických a elektrických vlastností materiálů a průmyslových výrobků k ověření funkčnosti v prostředí jaderných i nejaderných zařízení. Stanovení absorbované dávky vyvolané zářením gama nebo urychlenými elektrony.

 

Těmito tlačítky podpoříte a doporučíte naše stránky ostatním uživatelům internetu. Děkujeme.

-->
Vyhledat na webu
Stiskni pro hledání

Sdružení českých zkušeben a laboratoří, z.s.

třída Tomáše Bati 299, Louky, 763 02 Zlín
IČ: 60783214
Tel.: +420 732 985 911
E-mail: sczl(at)volny.cz

 
Hlasování Per rolam

Vážení členové SČZL, na Vaše e-mailové adresy Vám byly odeslány dokumenty Konference SČZL. Vyplněný hlasovací lístek prosím odešlete nejpozději do 15.11.2020. Děkujeme.

Registrace k účasti na MPZ/ZZ

Vážení kolegové, přihlaste se prosím k účasti na MPZ/ZZ - Zkoušky Stanovení hloubky cementace dle normy ČSN EE ISO 2639, která bude probíhat při přihlášení dostatečného počtu zájemců. Vzorky válcového tvaru o rozměrech: průměr 2,5 cm, šířka 1,5 cm.

Podzimní konference Novinky ve zkušebnictví 2019

Zveme Vás na podzimní konferenci Novinky ve zkušebnictví, která se bude konat 25. -27. 9. 2019 v Luhačovicích. Podrobnosti získáte na sekretariátu SČZL. Přihlášky prosím zasílejte na adresu sczl@volny.cz

Archiv novinek

 

Webdesign studio TAOX je také autorem webůwebdesign marketing

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám můžeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více o cookies Rozumím